Vrei televizor ?

Written by Laurentiu Matache

July 1, 2020

Vrei televizor?

Stiu ca multi dintre voi spuneti ca nu va uitati la televizor, dar vanzarile si numarul mare de lansari ale producatorilor pe piata romanesca ne arata ca e un gadget inca la moda. Pratic clasicul televizor s-a schimbat, iar consumul de Netflix, HBO GO, Amazon Prime l-au dus intr-o noua era.

O varianta superioara sunt ecranele OLED care au un consum de energie foarte scazut, o luminozitate superioara, culori mult mai realistice si sunt foarte subtiri.

Atunci cand iti alegi un televizor e util sa iti alegi tipul sistemului de operare in functie de aplicatiile de care ai nevoie sau le utilizezi in mod frecvent. Cele trei sisteme de operare, Android, Tizen si WebOS se regasesc pe televizoarele vandute oficial in Romania.

De exemplu daca folosesti frecvent Chromecast, Android este cel mai bun sistem de operare pentru tine. Aplicatii precum Netflix, HBO GO, Orange TV, Antena Play sunt compatibile cu toate cele trei sisteme de operare.

Tipul de ecran e foarte important atunci cand iti alegi un televizor. Ecranele LED sunt cele mai intalnite, dar nu si cele mai bune calitativ. Unghi de vizibilitate bun, durata de viata medie si un consum de energie nu tocmai mic mai ales daca vrei un gadget din zona green.

O varianta superioara sunt ecranele OLED care au un consum de energie foarte scazut, o luminozitate superioara, culori mult mai realistice si sunt foarte subtiri.

4K sau Full HD? E o intrebare la care incearca sa isi raspunda majoritatea cumparatorilor cand isi aleg un televizor. Avand in vedere ca televiziunile care emit in 4K sunt foarte rare avem tendinta sa spunem ca nu ne trebuie 4K si alegem Full HD. Ei bine indiferent de standardul de emisie. Un televizor 4K ofera o imagine superioara plus ca Netflix are streaming 4K, iar majoritatea filmarilor de azi sunt in 4K.

Articole Asemanatoare

Unboxing și primele impresii – LG Velvet

Sunt ceva ani de când nu am mai testat un telefon de la LG, deci am zis că este o ocazie bună să văd ce telefoane mai produce această companie în 2020

Review Camera Oppo Reno 3 Pro 5G

După cam 3 săptămâni de teste cu Oppo Reno 3 Pro 5G, prin programul Orange Smartphone Tester a venit rândul să vorbim despre camera foto sau mai bine zis, pachetul foto al acestui telefon.

Cum instalezi noul iOS 14 pe iPhone-ul tau

IOS 14 reprezinta din punctul de vedere al celor de la Apple cea mai mare schimbare pe care au adus-o celebrului sistem de operare cu care functioneaza iPhone.

0 Comments

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul