Cum instalezi noul iOS 14 pe iPhone-ul tau

Written by Laurentiu Matache

June 25, 2020

Cum instalezi noul iOS 14 pe iPhone-ul tau.

IOS 14 reprezinta din punctul de vedere al celor de la Apple cea mai mare schimbare pe care au adus-o celebrului sistem de operare cu care functioneaza iPhone.

De la modul picture in picture pana la redimensionarea iconitelor de pe ecran sau widgeturile adaugate in ecranul principal.

De ieri este disponibila pentru dezvoltatori dar poti accesa si tu foarte usor. Trebuie mentionat ca nu este varianta finala a sistemului si exista posibilitatea sa intampinati unele bug-uri.

Pentru iOS 14, iPad OS 14 si Watch OS 7 accesati https://betaprofiles.com/ si apasati pe butonul download. Device-ul se va restarta si veti avea profilul de dezvoltator. Intrati in sectiunea update si descarcati noul iOS 14.

Articole Asemanatoare

Unboxing și primele impresii – LG Velvet

Sunt ceva ani de când nu am mai testat un telefon de la LG, deci am zis că este o ocazie bună să văd ce telefoane mai produce această companie în 2020

Vrei televizor ?

Consumul de Netflix, HBO GO, Amazon Prime au adus televizorul intr-o noua era.

Review Camera Oppo Reno 3 Pro 5G

După cam 3 săptămâni de teste cu Oppo Reno 3 Pro 5G, prin programul Orange Smartphone Tester a venit rândul să vorbim despre camera foto sau mai bine zis, pachetul foto al acestui telefon.

0 Comments

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul