Cum va ajuta o aplicatie sa va protejati copii in online

Written by Laurentiu Matache

June 1, 2020

Cum va ajuta o aplicatie sa va protejati copii in online.

Vedeti ce aplicatii si programe utilizeaza copilul dvs. si luati masurile corespunzatoare atunci cand considerati de cuviinta. Pentru vizualizarea site-urilor selectati categoriile de continut pe care doriti sa le pastrati departe de copiii dvs. dintr-o lista predefinita. De asemenea, puteti permite sau bloca manual anumite URL-uri.

O aplicatie de control parental cum este cea de la Bitdefender va ofera acces la cele mai recente contacte telefonice ale copilului dumneavoastra.

Va puteti asigura ca pustii sunt in regula chiar si atunci cand nu sunt aproape. Urmariti-le locatia, astfel incat sa stiti intotdeauna unde se afla, sau scapati-i de un apel in plus, lasati-i sa va anunte ca sunt in regula cu Safe Check-in.

Verificati cat timp petrece copilul dvs. pe un anumit dispozitiv si cand, astfel puteti sa ii ajutati sa-si construiasca obiceiuri sanatoase, atat online cat si offline.

Veti fi instiintat de schimbul de fotografii necorespunzatoare (analiza foto pentru nuditate / continut sexual si informatii sensibile, carti de credit, CNP), in conversatiile online ale copilului dvs. Functia de analiza a textului (cyberbullying, atacuri verbale, limbaj agresiv) este disponibila numai pentru conversatiile in limba engleza.

In calitate de parinte, primiti un rezumat al activitatii online a copilului prin e-mail, intr-un raport zilnic, saptamanal sau lunar. De asemenea, sunteti instiintat in panoul de bord parinte cand copilul incearca sa acceseze site-uri web sau aplicatii blocate, paraseste zonele sigure sau intra in zone restrictionate, trimite sau primeste un apel sau un text de la un numar de telefon blocat / necunoscut sau cand copilul dezinstaleaza / incearca sa dezinstaleze aplicatia Parental Control.

Articole Asemanatoare

Unboxing și primele impresii – LG Velvet

Sunt ceva ani de când nu am mai testat un telefon de la LG, deci am zis că este o ocazie bună să văd ce telefoane mai produce această companie în 2020

Vrei televizor ?

Consumul de Netflix, HBO GO, Amazon Prime au adus televizorul intr-o noua era.

Review Camera Oppo Reno 3 Pro 5G

După cam 3 săptămâni de teste cu Oppo Reno 3 Pro 5G, prin programul Orange Smartphone Tester a venit rândul să vorbim despre camera foto sau mai bine zis, pachetul foto al acestui telefon.

Cum instalezi noul iOS 14 pe iPhone-ul tau

IOS 14 reprezinta din punctul de vedere al celor de la Apple cea mai mare schimbare pe care au adus-o celebrului sistem de operare cu care functioneaza iPhone.

1 Comments

1 Comment

  1. 66Ufy2i

    974307 341067This internet site is normally a walk-through you discover the information it suited you about it and didnt know who need to have to. Glimpse here, and you will surely discover it. 530913

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Homepage - ... [Trackback] [...] Read More Infos here: laurentiumatache.ro/apps/cum-va-ajuta-o-aplicatie-sa-va-protejati-copii-in-online/ [...]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te

Inscrie-te pentru a fi primul care afla despre ultimele gadgeturi aparute.

Follow

Ma gasesti si pe urmatoarele retele sociale. 

Pin It on Pinterest

Share This

Distribuie articolul